Skip to content
Menu

Vacature PR, Communicatie & Sponsoring

Om te genieten van klassieke muziek op hoog niveau hoeven bewoners uit ‘t Gooi en omstreken niet per se naar De Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Elk seizoen komen zeer getalenteerde, enthousiaste musici naar de Spieghelkerk in Bussum voor 6 prachtige en diverse kamermuziekconcerten. Van barok tot hedendaags, geprogrammeerd en georganiseerd door De Kleine Zaal om de hoek. Kleine en grotere ensembles, bekende en minder bekende muziek, gevestigde musici en aanstormend talent. Ontmoeten staat hierbij centraal, tussen musici en publiek, in kleinschalige setting. Een unieke concertserie die met ziel en zaligheid wordt geproduceerd en waarvan al decennia lang volop wordt genoten door een breed en trouw publiek.

Voor haar activiteiten zoekt De Kleine Zaal om de hoek een nieuw lid voor haar bestuur, portefeuille PR, Communicatie & Sponsoring. Het betreft een vacature voor een onbezoldigde functie.

Bestuur

Het bestuur heeft gemiddeld vier keer per jaar overleg over het artistieke en zakelijke beleid van de stichting, de financiering, programmering, concertorganisatie, PR en andere voorkomende zaken en staat de programmeur (ingehuurd door bestuur) met advies terzijde. Daarnaast heeft elke bestuurder voldoende tijd om naast de reguliere vergaderingen actief de zes concerten op jaarbasis mede te helpen organiseren en te bezoeken. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf leden. Een van de leden is aftredend. Gezien de profielen van de zittende leden zijn we op zoek naar een kandidaat met vakinhoudelijke kennis van communicatie- en PR vraagstukken en beschikt (of kan gaan beschikken) over een actief Goois netwerk.

Algemeen profiel bestuur De Kleine Zaal om de hoek

Elk lid van het bestuur levert een bijdrage aan het algemeen profiel van het bestuur. Hij/zij:
•  heeft affiniteit met kamermuziek/klassieke muziek;
•  is in staat de visie van De Kleine Zaal om de hoek uit te dragen;
•  heeft bestuurlijke ervaring;
•  heeft een goed ontwikkelde maatschappelijke antenne;
•  is betrokken bij de doelstelling en de aard van het bestuur.

Profiel bestuurder PR, Communicatie & Sponsoring

Hij/zij: 
•  helpt mee meer bekendheid te geven aan De Kleine Zaal om de hoek;
•  vindt het leuk om aan een strategie te werken om nieuwe, jongere doelgroepen te bereiken en te interesseren voor De Kleine Zaal om de hoek;
•  helpt mee aan de optimalisatie van verkoop losse kaarten per concert;
•  houdt zich actief bezig met het werven van sponsoren;
•  bewaakt de nieuwe huisstijl in alle media en uitingen;
•  bewaakt de website en actualiseert social media e.a. uitingen (i.s.m. een externe relatie);
•  checkt alle uitingen (teksten en beeld) van De Kleine Zaal om de hoek, voorafgaand aan publicatie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter van het bestuur, Phyllis Buyserd, tel. 06 24 558 190.

belangstelling

U kunt uw belangstelling voor deze vacature kenbaar maken door een mail met uw naam, adres en telefoon te sturen naar onze secretaris. Wij nemen dan contact met u op.